A Nagy duett 2016 - Április 10-től vasárnaponként jön A Nagy Duett

Megújult zsűrivel és tizenkét sztárpárral április 10-én indul A Nagy Duett negyedik évada. A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy nagyszabású show műsor szórakoztatja a televíziónézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és A Nagy Duett harmadik szériáját megnyerő Cooky ül majd.

Fergeteges szórakozást, vicces produkciókat ígér A Nagy Duett negyedik évada, amely április 10-től vasárnap esténként jelentkezik a TV2 műsorán. A show műsorban sokat próbált énekesek és a dalolással eddig csak a zuhany alatt próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra. „Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a saját gyártású műsorokra, ezért egyedülálló módon két szuperprodukcióval jelentkezik idén tavasszal a TV2. Míg szombatonként a Kismenők, addig vasárnaponként A Nagy Duett szórakoztatja majd a nézőket” – mondta Ökrös Gergely, program és kreatív igazgató. A Nagy Duett negyedik évadában minden eddiginél több produkciót láthatnak a nézők, hiszen tizenkét sztárpár lép színpadra. Dér Heni az apai szerepben is bizonyító Kucsera GáborralFésűs Nelly a mindig magabiztosBerki KrisztiánnalKeresztes Ildikó Schobert NorbivalLola Markó RobivalVeres Mónika Nika Növényi Norberttel, míg Péter Szabó Szilvi Pachmann Péterrel ragad mikrofont. Az énekesnők mellett a profi férfiak is nagy kihívással néznek szembe párjaiknak köszönhetően. Heincz Gábor Biga Debreczeni ZitátHevesi Tamás Kulcsár EdinátPál Dénes Demcsák ZsuzsátPintér Tibor Rubint RékátPeter Srámek Keleti Andit, míg Varga Viktor Cinthya Dictatort tanítja énekelni.
A sztárpárok produkcióját A Nagy Duett megújult zsűrije, azaz Szulák AndreaCooky és Kasza Tibor értékeli majd. Most először pedig a nézők a TV2 Live applikációján keresztül adhatják le szavazataikat kedvenc párosukra.
A Nagy Duett – negyedik évad április 10-től minden vasárnap 18:50-kor a TV2-n!  Forrás : TV2